| | | | |

Явор Дачков разкости ПП: Кирил Петков, Асен Василев и цялата им партия е не просто конфедерация на глупците, но и на хора, които…..

Още нещо, което става ясно от записа:

“Продължаваме промяната” имат 38 депутати в парламента, ако не се лъжа за точното число (плюс минус един). Останалите са на “Демократична България”.

Заседанието на злополучния запис е само на партията на Кирил Петков и Асен Василев.

Тези двамата искат с 38 депутати да назначат (законно или незаконно, както се изразява Асен) свои хора начело на всички служби и във всички дирекции в министерства, комисии и регулаторни органи, да държат МВР по време на местните избори, да имат премиер, финансов министър и цялата власт в държавата.

Дори обсъждат импийчмънт на президента.

Това показва не просто, че Кирил и Асен са скарани с демократичните принципи, които въобще не познават, а че са тежки мегаломани, които трябва да бъдат държани далеч от всяка публична власт.

И най-големите нарциси в българската политика (те са само такива) винаги са се съобразявали с тежестта на своя електорален вот. Който не го е правил, е отивал в историята.

Дори най-голямото его в нея Бойко Борисов се научи изкусно да дели власт, да се дърпа, когато е необходимо, и да се съобразява със собствената си политическа тежест в съответния момент.

Кирил Петков, Асен Василев и цялата им партия е не просто конфедерация на глупците, но и на хора, които презират демокрацията, поради което представляват истинска заплаха за всички останали.

от фейсбук профила на Явор Дачков, журналист

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts