| | | |

Депутат от ПП-ДБ заплете интрига с кандидата за вътрешен министър на Денков

Депутатът от “Продължаваме промяната – Демократична България” Росен Костурков коментира изтеклите записи в публичното пространство.

“Записът е на работно заседание на 50 човека. В момента, в който Радостин Василев обяви, че има някакви записи, аз го призовах да публикува целия запис.

Призовавам всички, които имат някакви съмнения, да чуят целия запис. Извадени изречения или думи звучат по един начин”, коментира в ефира на Bulgaria ON AIR.

Костурков определи вчерашното заседание на службите като “смешно”, като подчерта, че в него прозира пиар кампания.

“Смешно е, когато НС вика шефовете на най-важните служби в България, за да научи нещо от тях и го прави на открито заседание пред камери.

Интересува ги как да си направят пиар кампания на гърба на службите. Заседанието се превърна в пиар кампания на определени политици и със съдействието на службите”, на мнение е депутатът от “Продължаваме промяната – Демократична България”.

Ако има редовно правителство, министърът на вътрешните работи ще бъде от “Продължаваме промяната” или поне избран от партията, уточни Костурков по повод казаното в записа и призова той да бъде изслушан докрай.

“Ала-бала” като термин се появи в пространството. Контекстът са първите избори през 2021 г. – това, което си говорим е, че подкрепата на президента тогава ни помогна.

Никой не може да каже каква част от тази изборна победа е заслуга на “Продължаваме промяната” и каква част на подкрепата на президента”, обясни депутатът.

По думите му държавата ще загуби много, ако отиде на избори.

“Единственият шанс държавата да има редовно правителство, което да свърши нещо, е това, което се опитваме да сглобим. Ние нямаме тяснопартийни сметки. В този запис се чува ясно казано”, настоя Костурков.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts