| | | |

ШОК: Лена Бориславова проверява CV-та за властта през Google

ПП се опитват да окупират всички властови позиции

През Google Лена Бориславова проверява за скандални факти в биографиите на подалите CV-та за властта, съобщиха пред “Труд news” депутати от ППДБ.

В успехите ѝ никой не се съмнява, тъй като Бориславова успя през търсачката да намери и данни за списъка с евентуални извършители на икономически и криминални престъпления, които с Кирил Петков внесоха в прокуратурата.

Назначенията във властта вървят бавно и мъчително, коментираха и от ГЕРБ-СДС, а Румен Христов, който е лидер на СДС и депутат обяви, че е изненадан от поведението на “Продължаваме промяната”.

“Те се опитват с 36 народни представители да окупират всички властови позиции, не е коректно, но това означава, че над 98% ще носят отговорността”, заяви Христов.

“Нямаме си доверие, както и навремето двата блока си нямаха доверие, но същевременно трябва да бъдат свършени важни неща – Шенген, Еврозоната, отношението на България спрямо войната в Украйна.

Има големи неща, които ни карат да загърбим тези неразбирателства.

Различията са преди всичко с оперативното управление на държавата, ще видим сега по отношение на бюджета дали няма да бъдат регистрирани различия”, посочи още Христов.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts