| | | | |

Забъркаха Кристалина Георгиева в измама: От нейно име се предлагат…

Имейли на беларуски език съобщават от името на Кристалина Георгиева, че получателите ще получат банкова карта с 1,5 млн долара вътре, трябва само да пишат на един адрес, който няма нищо общо с МВФ.

Оттам пък им отговарят, че трябва да платят известна сума, за да им активират картата.

Ето какво пише в писмото на измамниците:

Изпратих ви това писмо преди месец, но не не ми отговорихте, не съм сигурна дали сте го получили, затова ви го изпращам отново.

Аз съм г-жа Кристалина Георгиева, генерален директор и председател на Международния валутен фонд.

Наистина, разгледахме всички пречки и въпроси, свързани с предстоящата Ви транзакция и невъзможността Ви да покриете таксите за превод, начислени Ви за минали варианти на превод, моля, посетете нашия уебсайт за потвърждение www.imf.org

Ние сме Бордът на директорите на Световната банка и Международния валутен фонд (МВФ) във Вашингтон, окръг Колумбия, в сътрудничество с Министерството на финансите на САЩ и някои други съответни разследващи агенции тук, в Съединените американски щати.

Наредих на нашата United Bank of Africa Lome Togo Foreign Remitance Unit да Ви издаде VISA карта, в която ще бъдат заредени Вашите средства в размер на 1 500 000,00 милиона долара за по-нататъшно изтегляне на Вашите средства.

По време на нашето разследване с ужас установихме, че плащането Ви е било неправомерно забавено от корумпирани служители на банката, които се опитват да прехвърлят средствата Ви в личните си сметки.

И днес Ви информираме, че средствата Ви са преведени по Вашата VISA карта от банка UBA и са готови за получаване.

Сега се свържете със секретарката на банка UBA, която се казва г-жа Вивиан Франсис. Имейл (unitedbankoflometg1985@gmail.com).

Изпратете й следната информация, за да достави вашата акредитирана карта VISA ATM на вашия адрес. Тук се иска пълното име, настоящо местонахождение и постоянен адрес, пощенски код, телефон, електронна поща, сканирано копие на личната карта, професия, възраст, пол.

С уважение,

Г-жа Кристалина Георгиева

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts