| | | |

Борисов тропна по масата: Коалиционно споразумение с ПП-ДБ, иначе и аз съм Сърдитко-Петко НА ЖИВО

Що е то частна армия, която вилнее в Украйна и убива украински граждани? Какво е това чудовище?

Това попита Борисов за атаката на “Вагнер” в Русия.

Тези само на 400 -500 км от нас професионалисти и убийци, дори сред края на войната ще изпълняват поръчки. Затова нашето МВР, служби трябва да са изключително професионални, заяви Борисов на срещата с актива на ГЕРБ във Велико Търново.

В началото на изявлението си, Борисов нарече хората си “умни, красиви, смели и дръзки”.

Докато нямаше война, сме водили най-балансираната политика между Изтока и Запада.

От момента, от който Русия се превърна в Путинов режим и нападна Украйна, ние имаме само едно място – на евроатлантическата общност и и демокрацията, не можем да подкрепим агресията.

Режимът на Путин и частните армии убиват украинските граждани, това е чудовищно.

Затова не е идея да сложиш само твои хора на всички постове в службите, жегна ПП-ДБ лидерът на ГЕРБ.

От пъривя ден на войната България изнася оръжие. Колко милиона снаряди и оръжие е изнесено към Украйна. Кой ви попречи да направите репортаж във военните заводи, попита той. Цената е завишена 100 процента, заяви Борисов

Ние предложихме да се дава директно от завода към Украйна. През тези години, много богати посредници.

„Умолявам те, Мария, не позволявай да се прави това, обърна се той към Мария Габриел.

Ние винаги сме били институционална партия, повтори на няколко пъти бившият премиер.

Няма нищо хубаво, което да не е направено от нас. Болници, пътища, детски градини, театри, изброи Борисов. Затова се стягате, готвите събрания и номинирате за избори, пришпори той своите.

Нито един инфраструктурен проект, нищо, само хаос, добави той.

Притесняват ме записите на ПП, че с тяхно министерство те искат да правят изборите. От това, което чухме от медиите, гаранции искат.

Аз с моя опит го разбирам, че те вече разбраха, че както работи Европа, трябва да се работи и в България. Това става чрез коалиции, обясни Борисов.

Ние подписахме такива документи и с РБ, и с Патриотичния блок, припомни той. ПП си назначиха министри, зам.-министри, без изобщо да ни питат, защото химикалът е у Денков.

Надолу поголовно подменят всичко. Ами поставят 7 нови условия.

Или сядаме и правим коалиционно споразумение – 200-300 страници, като в Германия. Това е коалиционно споразумение-.Другото е сърдитко – Петко. Ами и аз съм сърдит, отсече Борисов.

Те в един момент решиха, че могат да командват и нашата партия, че и да се сбият с президента. Но ние не сме съюзници в истинския смисъл на думата, заяви лидерът на ГЕРБ.

Хубаво е малко да се успокоят, с 15% от парламента да помислиш как да имаш мнозинство, но те са в изолация, ядоса се Борисов.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts