| | | | |

МЕГА СКАНДАЛНО! Кирил Петков с кола на НСО на почивка в Лефкада СНИМКИ

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков е засечен да кара кайт на гръцкия остров Лефкада с държавна кола, съобщи afera.bg.

След проверка става ясно, че автомобилът “Мерцедес Вито” с рег. номер СА6982ХА е на НСО, който също така няма и платена “Гражданска отговорност”.

Кирил Петков трябва днес в 16 ч. да бъде в парламента, но към този момент не бе забелязан да влиза в сградата на Народното събрание.

www.big5.bg пише следното в 12.09 часа:

Киро се прибра след кайт в Лефкада. „Национално отговорният“ лидер се завърна.

Лидерът на ПП Кирил Петков преди минути пресече българската граница, прибирайки се от Гърция. Както BIG5 съобщи, вчера Петков провали лидерската среща, тъй като още в петък замина да кара кайт-сърф на остров Лефкада.

Както неофициално казал пред свои близки, бил излязъл хубав вятър и не трябвало да се изпуска.

Друг е въпросът, че според купища коментатори в социалните мрежи в главата на Киро отдавна духа „хубав вятър“, като вместо да решава реалните проблеми в държавата, той се грижи единствено за собствения си кеф.

Нека само припомним, че докато беше министър-председател същият този Киро използва държавния Еърбъс, за да заведе гаджето си Лена на бързо любовно рандеву в хотел „Хаят“ в Солун.

Днес все пак очевидно Кирил Петков е решил да отдели малка част от напрегнатата си кайт-програма за държавата.

Тъй като обаче зареди с бензин микробуса, с който пътува едва в 11.10 ч. на първата бензиностанция „Лукойл“ след границата, едва ли може да очакваме, че преди 15.00 ч. той би могъл да каже нещо смислено относно абсурдната политическа ситуация у нас.

снимка big5.bg
снимка big5.bg

Като добавим и факта, че Киро беше по-подпухнал и от мечето Ръкспин, спокойно можем да предположим, че Петков е купонясвал на пици до сутринта, като най-вероятно е потеглил наобратно към България не по-рано от 6.00 ч. тази сутрин.

Друг любопитен детайл е, че Петков пътува сам с черен микробус „Мерцедес Вито“, управляван от шофьор.

Странно е защо въпросният Мерцедес е със спуснати полицейски сигнални лампи на предното стъкло, при положение, че към настоящия момент Петков не е нищо повече от най-обикновен депутат.

снимка big5.bg

Очаквайте подробности

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка big5.bg

Similar Posts