| | | | |

Журналистка: Вместо да спечели и тези, и онези, Терзиев е на път да разклати доверието на едните и да унищожи възможностите за приобщаване на другите

Не знам кой объркан пиар е посъветвал Терзиев да се отрича и оправдава, но това е огромна, съществена грешка!

Имаше друг начин да обясни ситуацията на своите избиратели. Но да не им даваме акъл.

Терзиев започна с препъване, липса на подготовка за отговор и версия по най-важния въпрос, с който ще го удрят опонентите. Неопитност, да! Но глупост, не!

Вместо да спечели и тези, и онези, Терзиев е на път да разклати доверието на едните и да унищожи възможностите за приобщаване на другите. Иначе много добра комбинация с висок потенциал за успех.

Просто околната глупост около кандидата Терзиев е добре дошла за политическата му конкуренция!

Когато имаш недостатък за ситуацията, превърни го в предимство, не задълбочавай този недостатък!

Но като гледам какви аферисти населяват правителствата, и какви продажници ликвидират държавата, нищо чудно, че Терзиев, който няма политически опит, прави нелепи грешки.

Потенциал, заобиколен от поредица грешки, може да го ликвидира.

Самоувереността на хората около него, че най-добре знаят как се прави пиар и се изгражда политически профил, не се оправдава от действителността.

Майката природа е безмилостна към слабите, а към силните често е иронична.

За интелектуално удоволствие ще припомня една фраза на легендарния руски лекар, хирург, анатом и изследовател, Николай Пирогов, който е ярък представител на руската царска интелигенция от 19 век.

Та той казва, че най-висшият талант може много лесно да се опозори, ако е твърде самоуверен и иска от един път да спечели всичко в една област, която изисква огромни предварителни познания, зрялост на ума и сериозен опит в живота

от фейсбук профила на Калина Андролова, журналист

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts