| | | |

Костадинов скочи: Фашистките методи на ПП-ДБ няма да предотвратят…..

“Референдумът организиран от “Възраждане” беше проведен, внесен и успешно преминал проверките в Народното събрание и ГРАО. Предстои да премине през комисии и да бъде гласуван в пленарна зала до 7 юли 2023 г. След това той ще се проведе със следващите избори, които и да са те”.

Това обяви лидерът на партията Костадин Костадинов.

“В пресконференция дадена в следобедните часове част от управляващата коалиция ПП – ДБ, които само за няколко седмици се превърнаха в патерица на ГЕРБ и ДПС, са поставили шест точки като условие към своите коалиционни партньори.

Тези условия са изискване, за да продължи да съществува американския проект наречен българско правителство”, твърди Костадинов.

“Като седма точка е изработването на цитирам „обща политическа позиция относно законосъобразността на инициативата за референдум на “Възраждане”, посочи Костадинов.

“Във връзка с това искане на ПП – ДБ, по-известни като патерица на ГЕРБ и ДПС, които управляват заедно с тези, които наричат „мафия“ в една коалиция, нека да е ясно:

Никой няма да обезличи усилията на над 600 000 българи, които положиха подписа си за запазване на българския лев.

В страната ни има закон, който всички ние от “Възраждане” спазваме и инсталираните във властта ПП-ДБ също ще спазват.

Референдум ще има и ако някой смята, че ще бъде осуетен или предотвратен с фашистки методи, жестоко се лъже”, подчерта Костадинов.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts