| | | | |

Слави хвърли бомба: Кирил Петков дойде в офиса ми, заплаши ме с физическо насилие ВИДЕО

Как би коментирал най-голямата далавера в пътищата. Кирил Петков и Асен Василев са започнали да изплащат всичките средства по инхаус поръчките, а и не само това. Ще индексират поръчките, за да дадат още повече пари.

Така Тошко Йорданов се обърна към Слави Трифонов в клип, който бе публикуван в профила на лидера на партията “Има такъв народ”.

След това Трифонов разкри за странна и любопитна среща с Кирил Петков в офиса му.

“Те дойдоха тук, начело с Кирил Петков, в този офис. Той застана, когато бяхме заедно в коалиция, и каза, че искам да нахраня четири дебели бебета.

Аз го погледнах странно, нямаше никаква логика. Явно беше метафора.

Аз така и не разбрах какво иска да ми каже. Казах нещо в стил: Ти да не си се побъркал, какво искаш да ми кажеш?

Аз му казах, че какъв съм, за да плащам каквото и да е. Има си министри, закони. Аз не съм плащач. Плащам само на моите служители. Нямам представа за какво говориш.

А той: Ти искаш да ги платиш и така да нахраниш корупцията в България, но ние ще сложим комисия в парламента и ще спрем да можеш да плащаш тези пари”, преразказа срещата Слави.

При това той заяви, че Петков се е опитал да го заплаши със сила, но той не е реагирал.

“Понякога човек, когато се чувства безсилен, е в състояние да решава да употребява физическа сила.

Аз, за да се държа възпитано, а и той беше премиер, прекъснах срещата с нежеланието да продължавам такъв тип разговори и така спасих Петков от физическа саморазправа, защото той нещо не е вред психически, за да говори тези неща”, разказа Трифонов.

“Ситуацията бе такава. Ти си спомняш, че в парламента на министър бе сложена една комисия, даже две комисии. Парите бяха при човека, който сега също е финансов министър.

Така не бе даден нито един лев за пътища и сега те са в дупки. Не се плати нито стотинка на хората, които са си били изпълнени договорите”, припомни лидерът на ИТН.

“Сега обаче ще им се плати и тези хора, го правят това нещо с ясната цел да откраднат пари”, категоричен бе Слави.

“Това, което се случва е отвратително и е повече от отвратително, както написах по-рано днес във Фейсбук.

Същите тези корупционни практики са отворени. Човекът, който е начело на регионалното министерство не само ще плати парите, но и с лихви. 11 депутата, и 111 да имаме, няма да се смени нашето отношение към цялата тази ситуация”, отсече Трифонов.

“Дали някой ще го разбере, дали някой ще го проумее? Има закони, правила, има резултат, когато нарушаваш законите и крадеш. Това рано или късно ще стане ясно.

И тогава тези хора, вместо да хранят бебета, ще хранят ония в затвора, дето казва сега аз ще съм ти майка”, закани им се той .

Тогава Тошко му припомним, че, според Кирил Петков, той е поискал един милиард.

“Кирил Петков е лъжец. Нито съм се обаждал, нито съм му искал.

Трябва да питаш Петков. Нали сте депутати. Питай го, възпитано: Вие защо казахте, че тогава, че Слави ви се е обадил и е искал един милиард? Къде е този милиард?

Ако мен ме питаш, в горното джобче на Асен Василев. Това е просто шега, въпреки, че не е точно шега. Истината е такава.

Позволявам си да говоря по този начин, защото не съм станал политик, за да ми използват личността такива недоразумения като Петков и Василев.

Аз съм направил това, защото смятам, че човек трябва да поема отговорност и за други хора”, обясни Трифонов.

“Няма да спра, нито да ги осветлявам, нито да казвам нещата такива, каквито са. Рано или късно ще паднат в капана, които сами са си го поставили”, бе категоричен той.

“ГЕРБ иска да бъде изпран Борисов. Борисов сега е спокоен. Няма го Гешев, който му прави проблеми. Бойко стана приятел с този, който го арестува.

Аз знам. Сега са биз-бизе. Цялата тази гнусна сглобка, резултатът ще бъде хитрата сврака с двата крака. Ще паднат в капана, колкото и да се обичат. Няма начин да не бъдат хванати, и Бойко Борисов, и неговите другари”, пророкува Слави.

Сега те са в коалиция с ГЕРБ. Имаме ли основание да смятаме, че ПП заедно с ГЕРБ ще крадат тези пари? – попита Тошко Йорданов.

“Няма друг начин, ще го обяснят, че е за България, за да има магистрали, те са добрите, истинските сили, почтените. Това са глупости.

Нали говориха същите работи за ГЕРБ, а сега почтените се събраха с непочтените. Какъв е резултат от този брак – уродлив.

Няма друга причина да правят всичко това, освен те да са лицето на корупцията с белите якички”, отсече Слави.

“До някъде познавам Петков и Василев. Провеждал съм срещи с тях в твое присъствие. Ти какво видя?” – попита Слави Тошко.

“Нагли и откровени лъжци. Единия е нагъл и алчен, другия е гламав и нагъл”, отвърна му той.

“И аз така ги видях”, каза Слави.

“Интересни са хората, които гласуват за тях, каква психика и морал трябва да имаш, попита Слави.

Как може да се оправдае това те се събраха с онзи, който арестуваха, защото той бе лицето на корупцията. Те се събраха и сега заедно ядат от корупцията. Как може да оправдаеш това?”, попита се сам себе си Слави.

“След като си се събрал с най-корумпирания, би трябвало да се самоунищожиш.

И двете партии да се взривят. Целта е да спасим България, Зеленски? Аз съм евроориентиран. Аз съм за да даваме оръжие на Украйна, че Русия е агресор, за съм да дойде еврото.

Това е мое лично убеждение, но начина по който го правят ме изпълва с отвращение. Толкова са жалки по начина, по който слугуват”, констатира Трифонов.

“Поведението със Зеленски беше унизително. Правилно е да се подкрепи Украйна, но начина по който се държах българските политици.

Няма целуване тука, има облизване. Ако може ще се вмъкна в тез чрез целувка.

Трябва с достойнство. Ако имаш такова, иначе правиш такива работи”, изрази мнение лидерът на ИТН.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts