| | | |

Зрелище: Явор Божанков се прави на палячо пред президентството ВИДЕО

Голям смелчага се оказа Явор Божанков от Продължаваме промяната. Явно юлските жеги си казаха тежката дума и са оказали влияние върху активността на депутата.

Облечен в унисон за сезона с комиксова тениска, червени кецове и бермуди. Без да издава позицията, която заема в парламента.

Той влезе в роля на случаен минувач, дошъл с влака от Горна Оряховица, който има позиция, която не съвпада с тази на президента Румен Радев.

Червените му кецове напомнят, че тръгна от БСП, но на Позитано отдавна знаят уклона му по европейските ценности, НАТО и войната в Украйна.

Този изразител на мнение не си вади депутатската карта, не представлява заплаха за сигурността. Но само на пръв поглед, подценяват го.

Явор Божанков постигна крайната си цел – да се докара пред когото трябва. Убеден евроатлантик, който иска победа за държавата нападната от агресора Русия.

С вид на турист, който иска да си направи снимка за спомен от президенството, Божанков преодоля униформените и отиде до вратата на Дондуков ‘2.

Там настъпи неговият миг да изпъкне. Видимо следен от човек, който го снима и отразява всяка една стъпка на червените кецове.

Депутатът извади стикер от бермудите и го залепи на входа.

За да е сигурен, че всички в социалните мрежи и отвъд Океана ще научат за това, извади смарт телефона и увековечи деянието си.

Няма да повярвате какво клеймо сложи на Румен Радев и президентството. Това не е детска игра, а външна политика, която той защитава.

На клипа се вижда как Божанков отива към вратата на “Дондуков” 2 и залепя стикер. След това се вижда, че е сложил стикер с надпис: “Обектът се охранява от НАТО”.

Източник: Блиц

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

клип от фейсбик профила на Явор Божанков
снимка фейсбук

Similar Posts