| | | | |

Ще настръхнете от думи на писателя Блажев за садиста с макетния нож

Като деца ни плашеха, че чудовищата живеят под леглото. Никой не ни каза, че някои чудовища лягат всяка вечерна леглото до нас. Няма „заслужено“ физическо или вербално насилие.

Това написа в профила си известният писател и панелист от „На кафе“ Георги Блажев.

Думите му са по повод на извращението, което в последните дни е тема номер едно в цялото общество – в Стара Загора мъж острига, би и ряза с макетен нож 18-годишна девойка, която завърши с 400 шева в болница.

Това обаче не е цялото мнение по казуса с Георги Николаев на писателя, ето какво още споделя той:

“Сигурно няма нужда и аз да се изкажа по темата, но нуждата този път е моя.

Вие мислите ли, че в швейцарските детски градини, да речем, се чува репликата “Той те бие, защото те харесва. Момченцата понякога така правят”?

Дали в швейцарските дискотеки през 90-те са се забавлявали на хита “В моята квартира падне ли ми гадже, НИКОГА НЕ ПИТАМ ИСКА ИЛИ НЕ?”

Дали в селата в Швейцария все още е по-срамно да си “разведена жена”, отколкото бита съпруга?

На теб, силно се надявам, всичко това ти е чуждо, непонятно, архаично. Защото си израснал в адекватно семейство, чел си книги, попивал си култура, общувал си с нормални хора, познал си обич и си я давал.

Но цялата тази гнус е влязла и е засъхнала в немалко мъже.

Това че не общуваш с тях, не значи, че не са истински. Извън нашите балони, живеят чудовища. И е време съдебната система да си свърши работата.”

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts