| | | |

Кирил Петков се появи на протеста в София, случи се нещо шокиращо СНИМКИ

Бившият премиер и съпредседател на “Продължаваме промяната” се появи на протеста в защита на 18-годишната Дебора от Стара Загора, която бе кълцана с макетен нож, остригана и бита от гаджето си – Георги Николаев.

Мъжът е оставен за постоянно в ареста, но не заради провинението си, а заради заплахи за убийство, които е изпращал на момичето преди деянието.

В понеделник в цялата страна се проведоха протести срещу насилието над жени.

Хората в столицата се събраха пред Съдебната палата. В началото на шествието психологът Милен Владимиров разкри, че на протеста има политици, без да издава кои и призова случаят да не се политизира.

Оказва се, че явно психологът е визирал Кирил Петков, който бе уловен от Euronews сред протестиращите.

Интересното обаче в кадъра е друго. Възрастен мъж размахва гневно пръст към експремиерът, а лицето на Петков не издава щастие.

снимка Euronews


Петков обаче изрично подчерта, че е пред Съдебната палата в качеството си на родител.

Той е бил на протеста придружен от семейството си, нещо за което призна самият той в социалната мрежа чрез публикация и снимка:

“Като баща на три дъщери, обещавам да продължим да се борим и да работим за необходимите законодателни промени, така че такива трагедии да са недопустими.

Промяната в съдебната система ще е трудна и дълга, но нямаме право да спираме, докато не осигурим истинска справедливост. Всеки ден забава коства още жертви.”

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Фейсбук

Similar Posts