| | | |

Ново 20! Проговори мъжът от чата със закана да довърши Дебора, прокуратурата се….. ВИДЕО

Мирослав Андонов от чието име излязоха заплахи за смърт към нарязаната Дебора, публикува видео на стената си във Facebook.

Това идва, след като се отприщи гнева на много хора в социалните мрежи от публикувания разговор между него и негов познат.

По-рано в него се съдържаха обиди към пострадалото момиче от Стара Загора. Тя беше жестоко бита и нарязана с макетен нож от Георги Николаев. Освен нецензурните думи, в разпространения чат, имаше и закани.

Ето какво каза Мирослав:

„Аз съм Мирослав Андонов, тук съм във връзка със случилото се в чата, във връзка с момичето.

Искам да кажа, че не съм писал нищо, не съм аз извършителя, някой ме е набедил. Взел и е направил фалшив чат, знаете колко е лесно. Знаете как се случва.

Не знам защо на мен се е случило, но е факт.

Аз ще се свържа с органите, подал съм жалба. Ще гледам да направя всичко възможно да докажа наистина, че не съм бил аз, но това е за сега, което мога да направя, да кажа, че не съм писал нищо.“

Над 1000 души коментираха видеото на мъжа. Едва няколко от тях допуснаха, че казаното от него може да е истина. Останалите са на мнение, че младият мъж лъже и това е опит да се измъкне от ситуацията.

Дали това е така ще проверява Районна прокуратура в Стара Загора. Районният прокурор Таня Димитрова казва пред медии, че по случая вече се работи активно, тъй като сигнали за него са подадени както в прокуратурата, така и в полицията.

Районният прокурор Таня Димитрова казва още, че самоличността на Мирослав е изяснена и той се издирва. Предстои да се направи експертиза на компютъра му, ще има и други следствени действия, за да се изясни истинският автор на писанията.

Прокурорът не може да се ангажира отсега дали ще бъде наложена мярка за неотклонение на Андонов и евентуално каква.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts