| | | | |

Ето тези кандидати за районни кметове на ПП-ДБ и ”Спаси София” ще “борят заедно 18 г. враг”

“Продължаваме промяната”, “Демократична България” и “Спаси София” са си разпредели по равно кметските номинации в 24-те столични района.

Пет от кандидатите на “Демократична България” са предложени за нов кметски мандат на районите, които управляват в момента.

Това са Константин Павлов, Георги Илиев, Трайчо Трайков, Димитър Божилов и Агнел Стефанов.

Константин Павлов “Комитата” да остане кмет на район “Лозенец”, Георги Илиев – кмет на “Слатина”, Трайчо Трайков – на “Средец”, Димитър Божилов – на “Триадица”, а Ангел Стефанов да остане кмет на “Овча Купел”, предлага обединението.

Тримата нови кандидати на ДБ са Румен Димитров за район “Надежда”, Момчил Даскалов – кандидат-кмет за “Сердика”, и Владислав Владимиров за “Нови Искър”.

От “Продължаваме промяната” предлагат Ивайло Кукурин за “Младост”, Еней Енчев за “Студентски град”, Лилия Донкова да остане кмет на “Кремиковци”, Георги Атанасов за кмет на “Банкя”, на “Оборище” – Георги Кузмов, а на “Искър” – Ясен Русев.

За кмет на “Люлин” предлагат Георги Тодоров. За “Красна поляна” – Димитър Петров.

От “Спаси София” издигат Станислав Илиев за кмет на район “Възраждане” и Милена Алексиева за “Панчарево”. Делян Георгиев да остане кмет на “Изгрев” и Цвета Николаева за “Красно село”, предлагат още те.

От “Спаси София” за кмет на Витоша предлагат Зарко Клинков, за “Подуяне” – Кристиян Христов, за “Илинден” – Емил Бранчевски. За кмет на “Връбница” предлагат Румен Костадинов.

Кандидатът за кмет на София Васил Терзиев заяви, че това са “хора, които ще си лягат и ще стават с проблемите на гражданите.“

„Поклон за това, че избирате нелекия път”, каза Терзиев.

Председателят на “Спаси София” Борис Бонев благодари на всички кандидат-кметове за куража им. Той призова кандидатите да не забравят какви са приоритети им и да решават проблемите на хората.

“Срещу нас от 18 години имаме враг, който застрашава София. Знам, че заедно, обединени под лидерството на Васил, ще се справим с тази отговорна задача и след четири години ще можем да погледнем гражданите в очите, изпълнили приоритетите си”, каза Бонев.

Терзиев обобщи, че основното послание на бъдещата кампания на ПП-ДБ, “Спаси София” и “Екипът на София” е “Обединени за София“.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts