| | | | |

Андролова: След властването на ПП от държавата ще останат само огризки

Искам само да ви кажа, че след властването на ПП от държавата ще останат само огризки. Вървим по сценария на пълното разграждане.

от фейсбук профила на Калина Андролова

снимка Архив

Тези хора се интересуват само от пари, от нищо друго. Колаборациите им със задкулисието са само и единствено в посока на източване.

Политиката за тези хора е просто едно прикритие. Трябва да си напълно безмозъчен, за да си помислиш, че ПП ще променят държавата към по-добро.

Популизмът в евроатлантически клишета е, за да могат да си действат без да ги закачат. И те отлично осъзнават това и сами се слагат.

Приклякането към посолствоТО е просто декор, за да бъдат оставени на позиции, да могат да грабят. Ще направят каквото им кажат, за да могат да получат каквото искат от предимствата на властта.

Такова безобразие е имало през годините и могат да бъдат посочени доста сделки с тежки щети за държавата ни. Но проблемът е, че ако след 90-те останахме по шорти и чорапи. Сега ще съдерат и кожата на държавата.

Понеже почти нищо не е останало.

Разглеждам хората от системните партии в парламента, опитвам се да намеря поне един човек, който би могъл да говори смислено за национална сигурност.

Казвам ви, няма такъв! Ако се сещате за някой, кажете ми. Бих искала да се запозная с него.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts