| | | |

Горещи разкрития за шефа на Жоро Касапина, кълцал с макетно ножче Дебора СНИМКА

След случая със зверството, упражнено върху 18-годишната Дебора Михайлова в Стара Загора, която бе нарязана с макетно ножче от татуирания охранител с криминални прояви Георги Николаев Георгиев, скрити зависимости и връзки с подземния свят на главните действащи лица в гнусната история, видяха бял свят.

Повече от любопитен за прокуратурата обаче се оказа не физическият извършител на зверството, а началникът му, който е собственик на старозагорския локал „Кавали клуб“ Георги Гихоров Димитров, пише в. „Уикенд“.

Проверка сочи, че баровецът, който до момента остана скрит от обществения фокус, управлява доста сериозен бизнес в областта на туризма и забавленията.

Роденият на 18.02.1987 г. мъж живее на семейни начала с Камелия Димитрова от Нова Загора.

Кръчмарят участва в управлението на девет фирми: „Час строй“, „Монопол ГД“, „Армада 2023“, „Джеронимо инвест“, „Моноприм“, „Гедика“, „Ентертейнмент“, „Единство“ и „Монопол“.

През тях босът на Жоро Касапина стопанисва следните обекти: бирария „Стари другари“, бързо хранене „Магнум“, „Кавали клуб“ в Стара Загора, „Долче лайв клуб“ в Приморско, „Кавали клуб“ в Ахтопол, парк хотел „Атлиман бийч“, механите „Вълчан войвода“ в Приморско и Китен, бар „Кокаин“ в Китен, хотел „Нева“ и супермаркет „Вокал“ в Китен.

А в заведенията на Георги Гихоров Димитров много често може да се видят близки до Димитър Желязков – Митьо Очите, а и самият Желязков.

снимка Уикенд

Мъчителят на 18-годишната Дебора Михайлова, покрай чието зверство излязоха наяве скандалните разкрития за ОПГ-то, също е оперативно интересен.

26-годишният бабаит от с. Братя Кунчеви работи като пазвантин освен в „Кавали клуб” в Стара Загора, и в още две дискотеки без трудов договор, тъй като е осъждан и няма право на сертификат за охранител.

Жоро има дъщеря, но е разделен с майката на детето си.

Запознат от МВР разкри и престъпленията, за които е осъден извергът с макетното ножче:

През април 2019 г. той участва в побой над гост на заведението, в което работи, който се оказва лесничей от Горско стопанство Стара Загора.

В мелето участват още двама, единият от които военнослужещ. Тримата селски биячи смилат лесничея, като му счупват 3 зъба, за което са привлечени като обвиняеми.

Заради участието в побоя на служител под пагон процесът е гледан от Военно-окръжен съд в Пловдив.

С решение от януари 2021 г. магистратите признават тримата подсъдими за виновни за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди, а Георгиев и като длъжностно лице – „сътрудник охрана“.

Поради чистото им дотогава криминално минало са освободени от наказателна отговорност като се разминават с административни санкции – глоба по 1000 лв.

-През февруари 2022 г. Георги Николаев Георгиев отново избухва. И пребива още една своя жертва, заради което пак е привлечен от Районната прокуратура в Стара Загора за причинена лека телесна повреда.

Пострадалият си извадил медицинско свидетелство, според което във въргала е получил множество отоци и кръвонасядания по главата и гърба.

Според обвинението престъплението е извършено по хулигански подбуди.

Тогава Жоро Касапина се признава за виновен и сключва споразумение с цел заменяне на ефективната присъда с пробация.

Така наложеното наказание е пробация за срок от 3 години, като в продължение на 6 месеца следва да се подписва по два пъти седмично в РПУ-Стара Загора, както и да се среща с пробационен служител и да заплати на пострадалия 1600 лв. за съдебни разноски.

С охранителя на Георги Гихоров Димитров са провеждани и профилактични беседи в Областната дирекция, но явно това не оказва промяна на поведението му.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts