| | | | |

Диана Русинова изригна: Момченца с малки полови органи слагат децата ви в чували ВИДЕО

“На всички онези, които защитават “героя” дрифтаджия от жълтите павета бих искала да кажа само едно: Който не може да спаси децата си, не заслужава да живее”

Това написа в профила си в социалната мрежа Фейсбук Диана Русинова.

Поводът за публикацията й са действията на Геогри Фиков – богаташкото синче, което предизвика ужасяваща катастрофа в края на миналата година на пътя Ахтопол-Царево.

Тази година той отново попадна в центъра на медийното внимание, но не с нещо, за което да кажем “Евала”, а с нова изцепка – младежът бе забелязан да дрифти с лъскавото си возило под прозорците на президента и премиера.

Полицията в столицата започна спешни проверки след дрифтаджийските му изпълнения.

Георги Фиков обаче твърди, че не е дрифтил на жълтите павета. По думите му колата е била поднесла и той загубил контрол, но в социалните мрежи има и други негови видеа, на които шофира по аналогичен начин…

Това ни провокира да си зададем въпроса – ако всеки път колата му поднася и той не може да я овладее – кой му е дал книжка?

След изцепката на жълтите павета младежът заяви, че доброволно ще предаде книжката си. Това обаче вероятно не е случило, тъй като снощи Георги бе спипан да шофира в София.

След кратко преследване, малко след 22 часа, Фиков беше спрян на кръстовището на улиците “Граф Игнатиев” и “Раковски”.

“Кои правила не спазвам? Сега как да не ги спазвам? Искат да ми направят проби за наркотици и алкохол, които ще излязат отрицателни.

Направиха ми акт на девети, аз си понесох наказанието и ми съставиха акт”, каза Георги Фиков, докато беше спрян от служителите на реда.

Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики е категорична, че има правила и те трябва да важат за всички ни.

“Всички онези, които се крият зад клавиатурата и от сутрин до вечер пишат глупости ги съветвам да си помислят ако тяхното дете бъде ударено на жълтите павета от този и прибрано после в черен чувал, кого ще защитават тогава и как ще оправдаят “героизма” на този нагъл младеж?

На такива момченца с малки полови органи мястото им не е зад волана, а да мият и метат моргите от сутрин до вечер.

И не, ако не се погрижим сами за себе си, няма кой да ни помогне. Спасител няма да дойде, дори и да го чакаме още 30 години.

Може би е време да започнем отново да говорим за нормалност, морал и ценности. Нека да се опитаме поне да спасим децата си, защото иначе наистина не заслужаваме да живеем“, написа Русинова.

Публикацията на пътния експерт събра одобрението на множество от потребителите на виртуалното пространство.

“Съгласен с думите ти. Не мога да повярвам, че нормален човек може да оправдава подобно поведение по улиците”, коментира българският шоумен Иво Танев.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts