| | | |

Съветник на Тагарев вдигнал скандал в “Пирогов” – да извадят дете от шокова зала, да вкара своето

Скандал в “Пирогов” се е разиграл със съветника на министъра на отбраната Тодор Тагарев – Мустафа Емин.

За това алармира Неда Диманова, медицинска сестра в болница, в мрежата, чийто разказ споделиха от лечебното заведение.

Мъжът вдигнал скандал и поискал чуждо дете да бъде изведено от шокова зала, за да вкарат неговото.

Мустафа Емин е демократ от Родопите, учредител на местната организация в Рибново и член на Националния съвет на „Да, България!“.

Случката за отношението на съветника на Тагарев разказва работеща в здравното заведение, като публикацията и е споделена от фейсбук страницата на “Пирогов”:

“Нощес в “Пирогов” дойде Емин Мустафа с детето си. Държа се арогантно и скандално, като първоначално искаше да извадят от детска шокова зала дете в шок, за да влезе неговото, което беше с една малка раничка, заплаши с министъра на здравеопазването, като не се съобрази, че той е работил в “Пирогов” и можем да проверим.

Накрая, след всичко отново вдигна скандал и в НХА същите заплахи с министъра, за да получи документите, които преди това му бяха дадени от залата.

Попитах “господаря” от Рибново, така ли си представя упражняването на властта, която му е дадена от нас народа и не се ли представя твърде неприемливо за поста, който твърдеше, че заема. Та това е!”, пише Диманова.

Днес следобед от Министерството на отбраната съобщиха следното:

По повод на публикациите в медиите, свързани със съветника в политическия кабинет Мустафа Емин, Ви уведомяваме, че извършваме проверка на случая, за установяване на истинността.

Веднага след това ще бъдат предприети необходимите действия.

Минути след като от “Пирогов” публикуваха публикация за случката депутатът от “Демократична България” Ивайло Мирчев коментира:

“Съжалявам и се извинявам за случилото се. Ще проверя веднага.” Той коментира под поста на Неда Диманова, която алармира за случката.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts