| | | | |

Панделиева побесня: Имах среща с “чудо в розово”. Вторачвам се в устни, видели повече игли, отколкото бродерия на народна шевица

Журналистката Лияна Панделиева разказа в каква идиотска ситуация е попаднала, докато е искала да стигне до “Джъмбо” на “Цариградско шосе”.

снимка Архив

По думите ѝ е имала среща с “чудото в розово”, което я е накарало да се замисли, че съвсем не само младоците на волана на мощни коли са опасност за околните, а и нахалните бабугери.

Ето какво пише тя в личния си профил:

Шофирам по “Цариградско” от Лозен в посока София и подавам мигач, защото ще завия към Джъмбо.

В момента в който влизам на улицата, направена да води към паркинга на магазина, там е спрял луксозен черен мерцедес.

Спирам и търпеливо изчаквам колата да тръгне, ама не. Бипвам лекичко. Нищо. Бипвам два пъти. Ми – пак нищо. Натискам продължително клаксона – нъц.

Зад мен спира друга кола и водачът свирва на мен.

Натискам клаксона мнооооого продължително. Вратата на мерджана се отваря и оттам излиза едно…Чудо от женски пол.

Чудото, което приближава с телефон в ръка прилича на нещо средно между узряла мушмула и грис-халва на неопределена възраст между 55 и кой знае.

Облечена е с ярко розово еластично костюмче по тялото, но под материята се поклаща целулит. Лицето е отражение на всичко, което корекционните терапии не могат да постигнат.

Вторачвам се в устни, видели повече игли, отколкото бродерия на народна шевица и като неестествено се разминават по хоризонтала, те проговарят:

-Какво има?

-Спрели сте насред улицата.

-Коя улица?

-Тази, на която е колата Ви и по която опитваме да минем.

-Къде?

-Ето я! – интонацията ми е почти фалцетна и соча с ръка напред.

-Така ли?

-Да. Преместете колата!

В този момент, за наш късмет с другия водач, отсреща се задава автомобил, който ще се включи в Цариградско и става очевидно, че наистина сме на улица.

Чудото в розово бавно и плавно се отправя към мерцедеса, сяда, явно още разсъждава и накрая, тържествено като Титаник потегля, изминава още 30 метра и завива на паркинга.

Замислих се, че съвсем не само младоците на волана на мощни коли са опасност за околните.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Снимка: Shutterstock

Similar Posts