| | | |

ЦИРК! Хазарта се скара на Лорер, зове го да се извини

“След днешното си изказване най-малкото, което дължи моят колега Даниел Лорер на българските граждани, е извинение. Не обяснение, а извинение”

Ттова написа депутатът от ПП Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, във фейсбук профила си.

Повод за публичното порицание на Хазарта станаха днешните думи на Лорер, в които хвали колегата си и лидер на ДПС Делян Пеевски.

В сутрешния блок на bTV Даниел Лорер заяви, че в последните месеци колегата му от ДПС Делян Пеевски се е променил за добро и вече е станал говорител на европейските ценности. Той дори не отхвърли възможността председателят на парламентарната група на ДПС да стане премиер, каквато заявка направи преди дни.

В сряда Пеевски публикува отрито писмо до Денков, в което го обвини, че не се справя с управлението, както и че е “онлайн премиер за собствен пиар”.

Повод за писмото е реакцията на държавата след обилния снеговалеж през почивните дни, при който един човек загуби живота си, населени места останаха без ток и отопление, а три влака за Варна закъсаха на релсите.

По-рано, отново във връзка със снега, Пеевски се обърна към Денков, за да му обясни, че “онлайн сняг не се чисти”. Премиерът пък го покани да хване лопатата сам.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също коментира спора между Денков и Пеевски. “Нека оставим тези две момчета да спорят помежду си”, лаконичен бе той.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts