| | | | |

Журналистка шокира: Алексей ми разказа как точно е избран Радев за президент

Соня Колтуклиева е написала, че татко Петко боготвори Лена и че е изпратил Лена при Алексей Петров след песента на Ку-ку бенд за хищната хиена.

Междувременно правителството отрича да е имало каквито и да е връзки с Алексей и се срамува да освети това взаимодействие и мениджмънт върху Киро и Петко от страна на известната барета.

Знам от Алексей, че татко Петко много често говори за Лена и когато Алексей му каже нещо, татко Петко спонтанно вмъква с апломб: “Да, и Лена така казва!”

Явно въздействието на Лена е наистина огромно върху властта в България. Алексей се учудваше, че Лена има такова огромно влияние върху Киро и Петко, и леко се подсмихваше на този парадокс. Наричаше го обсебване.

Алексей също така, както пише ПИК, има своя принос в избирането на Румен Радев за президент и дори в посочването му да е именно той.

Алексей ми разказа историята, кой е отишъл при него, какво е поискал, кои са били другите лица, потенциални кандидати за президент, и как точно е избран Румен Радев.

Разбира се, практиката партии да се свързват с бизнеса, включително и сенчестия, за да искат пари за кампании не е нова, а е стара колкото и света. Но истината е, че Румен Радев така дойде на власт.

След това зависимостите ги видяхме в служебните му правителства. Нацията очакваше промяна, а получи тежка подмяна.

Скоро се зачетох в нещо от Ходорковски, казваше така: „Чел съм достатъчно Шекспир, за да разбирам участта на трагичните му герои, които постигат светски успехи и се издигат до върховете на властта и богатството… само за да бъдат поразени и да изгубят всичко.

Но докато те изпадат в разруха и отчаяние, Шекспир понякога ги дарява с нещо, което не са имали преди – способността да виждат нещата ясно, както вътре в себе си, така и в света.

“ Да де, ама на нашите политици Шекспировата мистика е спестена. Още не са поразени и не са изгубили нищо, отвреме навреме Съдбата им зашлевява единствено по някоя плесница. Може би затова не поумняват, нито провиждат. Просто продължават да я карат все така с предателства и алчност.

от фейсбук профила на Калина Андролова, журналист

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts