| | | |

Антоанета Цонева издаде кога ПП и ДБ ще обявят кандидатите си за кметове

“Продължаваме промяната” и “Демократична България” ще обявят кандидатите си за кметове и общински съветници в сряда

Това каза пред медиите в Разград народният представител от коалицията ПП-ДБ Антоанета Цонева.

Тя уточни, че коалицията ще се яви с единни кандидати на национално ниво, изключение няма да направи и Разградска област.

Цонева каза още, че в момента тече обществено обсъждане на проекта на постановление за изменение на устройствения правилник на областните администрации.

Чрез предложените промени се предлага увеличаване на броя на заместник областните управители с по един за шест области, сред които е и Разград.

Обсъждането приключва на 13 септември, след което ще бъде взето решение кой ще е вторият заместник-управител на Разград, добави депутатът от Разградския избирателен район.

Относно темата за чистотата на въздуха в Разград, Антоанета Цонева смята, че комплексните проверки и всекидневният контрол върху евентуалните замърсители дават положителен резултат.

„С търсенето на решение с изострения проблем с неприятните миризми в града са ангажирани всички институции, които имат отношение по темата – Министерството на околната среда и водите, Регионалната инспекция по околната среда и водите в Русе и Басейнова дирекция „Дунавски район“.

Аз също следя отблизо всичко, което е свързано с проблема”, допълни народният представител, цитиран от БТА.

Антоанета Цонева организира поредния приемен ден за жителите на Разград. На срещите присъства и председателят на политическа партия „Да, България“ в Разград и общински съветник от коалиция „Демократична България“ Огнян Обрешков.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts