| | | |

“Цончо Бонбончо”: Изгавриха се брутално с Цончо Ганев в парламента СНИМКА

Табелата пред кабинета на заместник-председателя на Народното събрание Цончо Ганев е била надраскана.

За това сигнализира депутатът от “Продължаваме промяната – Демократична България” Явор Божанков, който публикува снимка на резултата от вандалския акт.

На кадъра се вижда табелата, като под текста “заместник-председател” неизвестен извършител е написал “Цончо Бонбончо”, а след името на народния представител е нарисувано сърце с червен маркер.

“В сградата на НС броди вандал. Посегнал е на табелката на Цончо”, пише в поста си Божанков.

Стара вражда

Любопитното е, че той и Ганев имат няколко скандала зад гърба си.

Преди няколко седмици Явор Божанков дори обяви във Facebook, че ще съди депутата от проруската партия, който го нарече “доказан агент” в интервю за bTV.

През юни тази година депутатът от Ганев се изплю върху колегата си от “Продължаваме промяната – Демократична България” по време на изказването на втория от трибуната.

снимка Архив

Скандалът започна по време декларацията на ПП-ДБ в пленарна зала. След нея националистите реагираха, като се стигна и до физически сблъсъци след обвинения в национално предателство от едната страна и изявления за “меки китки” от другата.

От Народния театър в парламента

Ситуацията напомня много за скандала, който доведе до уволнението на режисьора от Народния театър Александър Морфов.

През октомври миналата година той надраска вратата на кабинета на пиара на театъра Велислава Кръстева с надписи “ДПС” и “Изчезвай!”, а като причина посочи възмущението си от факта, че Кръстева е придружила на последните парламентарни избори почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

И двамата вече не са част от екипа на Народния театър.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Фейсбук

Similar Posts