| | | |

От последните минути: Похитителят Цецо се пусна НА ЖИВО, въоръжен е до зъби ВИДЕО

Стрелецът Цветан, който се барикадира с две жени на тавана на къща в село Вълково, излъчва на живо във Facebook видео от драмата.

Сигналът за екшъна е постъпил в 17:20 часа.

Цецо дошъл в селото, за да се саморазправя с приятелката си, която ревнувал и търсил сметка. Отишъл в дома й, за да изяснят отношенията си. Впоследствие прострелва баща ѝ в рамото и взима нея и майка ѝ за заложници.

По първоначална информация състоянието на простреляния не е тежко.

Видеото на въоръжения похитител се гледа от над 2 000 души. На по-възрастната жена й е станало лошо и похитителят е решил да я пусне, за да й окажат медицинска помощ.

Малко преди Цветан да отиде в селото, той е пуснал няколко заплашителни поста във Фейсбук:

“За последно предупреждавам, не се доближавайте до кащтата подготвен сам за много хора неискам да наранявам невидни но ако се наложи нямам избор радвайте се на семеиствата си и Неси навичаите проблеми просто щте разберете какво сее случило”, написал преди обед в профила си във фейсбук /правописът е запазен в оригинал/.

“Одброяват се часовете до смарта на тези две чуми заклевам се в гроба на бащтами щте ги измачвам до последна капка и щте разберете какво направиха”, е следващият му пост.

В друг пък предупреждава хората в село Вълково да си стоят по къщите.

Още вчера той е пуснал пост:

“Здр на всички от валково искам да ви кажа че когато чуете викове от кащтата на Анушка недей приближавайте защото рискувате живота си който жали семеиство си нека си седи отстрани и да си гледа сеир без да се прави на маж спасител защто щте баде тялото му праснато на парченца.

Хора четете внимателно и несе изказвате неподготвено казвам ви щте сам воражен до заби неискам да пострадат невидни хора аз моя живот щте го сасипя Неси сасипваите вашия а се радвайте на семействата си”

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts