| | | |

НА ЖИВО от Пазарджик: Молят Борисов: Стига толкова! Господин премиер, време е да си заемете мястото в Министерски съвет, да им дръпнем килимчето и да вземем в ръцете си бъдещето на България

Финансите на държавата са в трагично състояние. Три години не работят еврофондовете. Докато лъжеха, че ГЕРБ краде, те откраднаха парите. Сега Пазарджик щеше да има околовръстно

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Пазарджик. Активът на партията го посрещна с аплодисменти.

Борисов започна изказването си носталгично – припомни си как като премиер не е делил кметовете по партии. И затова те с радост, като го видели, си припомняли старите времена.

Борисов упрекна медиите, които пишели, че ГЕРБ краде, но непрекъснато намалявали сумите, докато накрая престанали да пишат това.

“Най-добрата социална политика беше санирането. Какво стана? Къде ви е санирането? За това сме си виновни всички ние, българите. Какво направихме преди три години?!”, каза още Борисов.

“Сега има надежда, че това е някакъв лош сън. Ще дойде ротацията и ще се оправим. Но парите ги няма, Тодоре”, обърна се Борисов към кмета на града Тодор Попов.

Отивам на кампания без никакъв оптимизъм, защото знам какви са възможностите, добави Борисов.

После мина на темата за миграцията. “Преди три години – нула миграция. Премиер на Англия идва да гледа как става. Три години – и ликвидираха всичко”, каза Борисов.

И пак се върна на вътрешнополитическите дела. “Като говори Тодор (кметът на Пазарджик критикува остро ПП – ДБ) искам да го спра, защото говори за нашите некоалиционни партньори”, каза Бойко Борисов.

Срещата започна с представянето на канддатите за кметове на ГЕРБ за областта.

“Ща мачкаме, стегнали сме се в юмрук! Победа”, заяви емоционално кандидатът за Велинград Костадин Коев, който се бори за следващ мандат.

“Когато държавата беше на автопилот, ние, местната власт, бяхме държавата. Пълна мобилизация на тези избори! Излизаме и мачкаме!”, продължи той.

Никола Белишки, кандидат от ГЕРБ за четвърти мандат на Панагюрище заяви, обръщайки се към Бойко Борисов:

“Стига толкова! Господин премиер, време е да си заемете мястото в Министерски съвет, да им дръпнем килимчето и да вземем в ръцете си бъдещето на България”.

Всички сме се скъсали да работим и да благоустрояваме нашите общини, категоричен бе кметът на Пазарджик Тодор Попов, който управлява града от 2015 г.

“Местната власт е здравата основа, от която не могат да ни изчегъртат, мара че тия, нашите симпатяги, се опитаха”, продължи Попов завоалираната критика към ПП – ДП.

Такъв бе духът и на другите изказвания.

Не можеш с 30 депутати да искаш да въртиш всички на пръста си, каза още Попов. “Една пътека не са боядисали за две години”, продължи с критиките кметът на Пазарджик. И между другото нарече бившия строителен министър Комитова “смешна женица”.

“Тази година за пръв път ще имам удоволствието да бъда подкрепен от партия ГЕРБ и го ценя. Никакво отпускане! На педала здраво! Да стигнем до колкото може повече хора и да ги убедим, че нашите решения са верни и че те могат да разчитат на нас”, завърши изказването си кметът на Пазарджик.

Очаквайте подробности!

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts