| | |

Синът на скандалния пернишки прокурор с първи думи побоя

Синът на арестувания прокурор Бисер Михайлов – Васил, с първа реакция след скандала, завършил с настаняване на майка му в болница и щракване на белезниците на ръцете на баща му.

“Вие нормални ли сте. Засрамете се какви въпроси ми задавате. Оставете ме да си изпуша цигарата, сега се събуждам”, коментира Васил Михайлов пред България он еър.

Бисер Михайлов е задържан за побой над съпругата си. Михайлов беше заместник-окръжен прокурор на Перник, но след скандалите около сина му Васил, беше преназначен като редови прокурор в Перник.

Срещу 19-годишния му син Васил Михайлов в момента се водят няколко дела, едното също за побой над приятелката му. Другото е с няколко обвинения, все за хулигански изцепки спрямо хора от Перник.

Преди дни Васил получи 22 месеца условно за закана с убийство на мъж от града, а преди няколко месеца беше наказан с пробация за побой в Созопол през лятото на миналата година.

В момента младежът е под домашен арест, който изтърпява в дома на чичо си, също Васил.

Припомняме, че в ранните часове на днешния ден е получено съобщение в полицията, че прокурор от Окръжна прокуратура-Перник е нанесъл телесна повреда на жена си в условията на домашно насилие.

Софийската градска прокуратура ръководи разследване за нанесена средна телесна повреда в условията на домашно насилие от магистрат при Окръжната прокуратура в Перник.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts