| | | |

Нинова готви нов удар по кабинета “Денков-Габриел” след неуспешния вот ВИДЕО

Има твърда и ясна коалиция, която е сплотена от лични и партийни интереси. Нищо добро не ни чака с такова правителство.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова минути, след като вотът на недоверия в пленарна зала беше неуспешен.

Тя обяви, че вече са готови с мотивите за втория вот на недоверие, който ще бъде внесен.

“Днес разговарях с другите две партии, предоставям им мотивите, така както ние сме ги подготвили. Те ще ги прегледат и, ако има нещо да допълнят ще го направят, защото те са отворени.

Имаме принципното им съгласие, че ще го подпишат. Днес трите партии започват събирането на подписите “, подчерта Нинова и уточни, че темата е – “ Провал на политиката и сигурността на България”.

„Най-голямото предателство към избирателите в най-новата ни история вече е узаконено с още един акт”, допълни Нинова по повод неуспешния вот на недоверие. По думите ѝ най-предадени трябва да се чувстват симпатизантите на ПП-ДБ и ГЕРБ.

„Защото едните щяха да изчегъртват другите, накрая задкулисието се прегърна”, заяви Нинова.

“Темата е сериозна. Вие виждате, че в условия на две войни, има доста аргументи за това, че не се справят със ситуацията. Ще видим какво ще се случи. Важното е да се чуят аргументите на едната и другата страна.

Лошото е, че те не дават аргументи, още в първия вот по енергетика нямаше нито едно изказване от ГЕРБ например”, каза тя.

Лидерът на БСП отговори на въпрос дали от партията биха потърсили подкрепа от ГЕРБ или друга политическа сила.

“В този въпрос няма логика. Ние искаме вот на недоверие на ГЕРБ, ДПС и ПП, и няма как да преговаряме с тези хора”, уточни Нинова.

Нинова определи като лицемерно отсъствието на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов от пленарната зала по време на гласуването на вота на недоверие.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts