| | | | |

Политолог попиля “социалната” Ваня Григорова: Богата работа, изпреварва милиардера Терзиев. Сериозни финанси демонстрира синдикалната кандидатка от “Подкрепа”

Въпросът с градските тоалетни изведнъж избухна след снощното участие на кандидата за кмет Ваня Григорова, която го постави в центъра на предизборната кампания в София.

Това написа в профила си във Фейсбук политологът Калоян Матодиев.

снимка: Архив

Ето какво коментира той:

“По принцип е права. Това е екзистенциален градски проблем, засягащ както възрастните хора, така и тези с малки деца. И трябва да се реши.

Вчера карах по Цариградско шосе. Само от разклона за летището до алея „Яворов“ по посока центъра преброих словом и цифром 8 нейни билборда.

Същите ги има с десетки на най-скъпите и централни булеварди из столицата – бул. България, бул. Константин Величков, Околовръстния път пред резиденция „Бояна“…

Заляла е града. Богата работа.

Не говорим за медийни пакети, рекламни материали…

Дори само по билбордове на някои места изпреварва милиардера Терзиев и герберския кандидат Хекимян.

Сериозни финанси демонстрира синдикалната кандидатка от “Подкрепа”. Подобна пищна кампания нито е работническа, нито е социална.

Ярък дисонанс между думи и дела.

Явно няма да я чуем да се заяви като категорична опозиция и да каже какъв модел управлява София от 2005 година насам – поименно!

Но поне да насочи стотиците хиляди левове, които излива за реклама, за построяването на десетки тоалетни, с което да защити една от основните си линии в настоящата кампания.”

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts