| | | | |

Хаосът от управлението на ПП не бива да се пренася в София, тя не е общински стартъп

София не е общински стартъп, а дом на милион и половина българи. Затова не можем да позволим експерименти и хаосът от националното управление на “Продължаваме промяната” да се пренесе в града.

Това написа кандидатът за столичен общински съветник от ГЕРБ/СДС Георги Георгиев в социалната мрежа.

През последните две години на всички стана ясно, че ПП провеждат наказателна акция срещу столицата, не бива да позволим тя да се превърне в наказателен кметски мандат на техния кандидат, заяви Георгиев и добави:

Никой в София не прие като нормално парите за строежа на метрото до Слатина от Плана за възстановяване да се спрат и да се отклонят без конкурс към приближени фирми на ПП за проекти за ядливи чашки и чинийки (2.5 млн. лв), други 4.3 милиона лева за частна фирма – да развива изкуствен интелект и т.н.

Георгиев е категоричен:

Ние ще гарантираме развитието на града и на големите инфраструктурни проекти за метро, булеварди, вътрешните градски рингове и инвестициите в кварталите по програмата ни за тротоарите.

София не може да се управлява с общи приказки и пожелания, а с конкретни и разумни решения.

Гласувайте за ГЕРБ-СДС с номер 76 и ме подкрепете с преференция номер 102 за общински съветник. Защото ние #Работим За София, призова Георги Георгиев.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Фейсбук/ Антон Хекимян

Similar Posts