| | | |

Бойко Борисов отиде в Перник намери “една фуга” и се избъзика с ПП, защото… ВИДЕО

Плочките са хубави, но трябва да гледаме фугите, за да не ни критикуват. Те това само правят. Само строим, те само ни коментират. Нека да ни закарат на един техен обект, за да видим ние как е. Ще видиш колко хора ще идват да плуват тук.

Това каза лидерът на ГЕРБ, който е в Перник и заедно с кмета Станислав Владимиров инспектира ремонтираното училище “Иван Рилски”.

снимка: Кадър

Там от нула бе изграден изцяло нов спорен корпус с басейн и зали за спорт.

“Баба ми викаше маана да намираш, тоест дефекти да има. Ето намерих ви една фуга”, каза още Борисов, оглеждайки училището.

Шегите му най-вероятно са насочени към кандидата на ПП за кмет на София Васил Терзиев, който по-рано разпространи в интернет предизборен клип, в който критикува неестетични фуги след ремонта в центъра на столицата.

“Слушам ги в София, ние сме направили 140, а той вика: Сега аз ги почвам. Че той от А-до Я има 3 години”, каза още Борисов.

Борисов и Владимиров си припомниха колко много неща са направили за Перник, включително детски градини и кръгови кръстовища.

Борисов се пошегува с Владимиров, че може да се намери кусур, но за целта в Перник “трябва да дойдат твоите партийци”, визирайки БСП.

Лидерът на ГЕРБ припомни и колко ударно се построи водопровод до Перник, за да се разреши водната криза в града.

“Кметът нито си е предал партията, целия род му е червен, но се грижеше много за перничани. и ние сме грижихме много. Заедно направихме много. Затова малко в началото партийците прискърцаха, но местната власт е най-важно да си избере най-добрия кмет, каза още Борисов.

“Защото хората 4 години се оповават на него. С една мощна общинска листа, която имаме, с моята подкрепа.

В най-трудните времена за Перник, когато източиха умишлено язовира. Доведохме довеждащ водопровод. Рилска вода само за Перник да има. над 100 милиона за канализация и пътища. Всичко това сме направили заедно. Затова съм оптимист за Перник.

Когато идвах по Магистрала Люлин за Перник колоната започваше от магистралата. Това са хора, ходили на работа в София и сега се прибират.

Нашите кметове в Трън, Брезник, Радомир – също прекрасно се справиха, тях ще ги подкрепим, за да продължи региона да се развива”, каза още Борисов.

Не мога да пропусна и църквите и манастирите, добави той.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts