| | | |

Паника в Пловдив заради 2 забулени в черно жени и мистериозен мъж

Пловдивчанката Връбка Клончева използва социалната мрежа, за да разкаже за неприятно преживяване в тракийския “Ротари парк”. Желанието на жената е да предупреди други посетители да бъдат особено внимателни, а също така и да получи съвет от така създалата се ситуация.

Ето как жената описва случката:

снимка: Фейсбук

“Тези съмнителни лица и един мъж, който в момента не е с тях, ме преследват в парка отново. Съмнително е държанието им, не това, че са забулени.

Два пъти ме пресрещаха и рязко сменяха посоката, щом и аз го правех. Не свалят очи от мен и децата, а и аз не свалям очи вече от тях. Спират, когато спирам и аз.

Разделят се – ту едната е с мъжа, ту другата, ту двете, но винаги покрай мен и със странните маневри, които правя и аз, за да преценя дали се насочват към мен.

Щом тръгнат към мен, обръщам посоката и те го правят.

Отивам към другите майки и те се изпаряват. Просто бъдете нащрек, аз съм винаги”.

Публикацията беше споделена многократно, а коментарите са десетки. Повечето хора дават съвет да се обърне към полицията за съдействие.

Ето и част от тях:

“Боже, не ходете там, моля Ви! Колкото и да внимавате! Вие сте сама, те са вероятно много повече хора, отколкото Вие сте видели. Хубаво е, че предупреждава, едва ли от полицията ще свършат някаква работа, но може би е добре да опитате все пак”;

“Носенето това на главите им е незаконно в България. Викаш полиция за нарушаване на обществения ред и закона”;

“Потърсете незабавно полиция. Те ще ви помогнат”.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Фейсбук

Similar Posts