| | | |

Депутат се изгаври с Кирил Петков: “Строителят” на електромобилен завод друсна хорце на мегдана. И то в деня, в който….

“На Димитровден, деня на строителя, няма как да не отбележа колко мераклии за строители на съвременен Ловеч изплуваха в тази така странна предизборна кампания.

Едни се обявяват за победители – яхнали са червения кон, раздават усмивки и си водят записки.

Други се чудят кой големец да докарат, та да събудят интереса към себе си. Имат си и помощници от “уж противниковия отбор””

Това написа във Фейсбук областният предсдател на ГЕРБ и председател на парламентарната комисия по регионално развитие Николай Нанков.

снимка: Архив

И веднага обясни какво има предвид:

“Ето например въпрос – на кого помагат и на кого пречат някои, меко казано, странни действия на общината в края на мандата?

То не бяха конкурси за нов герб на Ловеч /да не надценяваме хората, едва ли има игра на символи с ГЕРБ/. То не бяха странни многомилионни търгове в 12 без 5…

Кой знае още какво ще измислят. Че нещата започват да приличат на откровен саботаж…

“Бъдещи кметове” пък се хвалят, че си водят бележки по тв предавания. Записват си, че е нужна цялостна подмяна на магистралния водопровод “Черни Осъм” – демек, още щом изберат някой от тях, веднага го почват.

Да охладя ентусиазма им – обектът е държавен. И няма как да стане без помощ от МРРБ и подопечния му ВиК Холдинг. Да, водопроводът от Черни Осъм през Ловеч до Плевен, както и изграждането на 3 нови локални водоизточника, са спешното решение за проблема с водоснабдяването. Което започнахме през 2020 г.

Но уви – 3 години нищо, ама нищо по темата.

Така преди няколко години решихме проблема в Севлиево (един от градовете в България с най-големи проблеми с водоснабдяването) – поетапно беше ремонтиран водопроводът от Априлци, беше подменена 23 км водопроводна мрежа в града, бяха направени няколко нови каптажа.

С помощта на държавата, приключихме през 2021 г. И оттогава в Севлиево режим на водата няма.”

Откакто ГЕРБ не е в управлението, държавата е на автопилот – всички го виждат, подчертава Николай Нанков.

“Какво направиха през последните три години всички, които се упражняваха в изпълнителната власт – и ПП, и ИТН, и служебните кабинети?! Ами нищо.

Та и сега – много ми е интересно на коя врата в централната власт ще почукат някои кандидати. И кой ще им отвори за повече от “добър ден”.

Ще се усмихват на портиера и толкоз. Пък нека си водят записки“, добави той.

И изтъкна:

“Като за капак “строителят” на електромобилен завод отиде на “тур за овации” в Ловеч. Кирил Петков дори друсна хорце на мегдана с кандидат-кмета си. И то в деня, в който цяла България прочете новината, че заводът за електромобили, с който той подведе ловчалии (и нас включително) преди едни други избори, отива в Република Северна Македония!

Но, момчетата си се усмихват, окото им не мигва. Всичко е точно, да не ги мислим.
Важно е пред урните в неделя да помислим кой има реален капацитет да гради. И кои са пишман строителите.”

Гласувайте за ГЕРБ-СДС в Ловеч с номер 69. За да може Валентина Недялкова да работи за Ловеч и решава вашите проблеми!, завършва публикацията си в социалната мрежа той.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts