| | | | |

Гешев плете интрига: Забавно е как ДПС и ГЕРБ изпързаляха ПП

Бившият главен прокурор Иван Гешев не остана безразличен към скандала, който разтресе държавата, и също коментира във фейсбук аферата “Костинброд 2”.

“Нека да е ясно – невинни в този скандал няма. Единственото забавно е как ДПС и ГЕРБ изпързаляха ПП”, категоричен е той.

Защото както е казано, алчност и глупост са най-страшната комбинация на земята. И двете страни в тази постановка желаят да манипулират изборите в своя полза.

Едните чрез хакване на машините, а другите чрез манипулация на резултатите в купените секционни комисии.

Всичко това обаче е отново във вреда на гражданите. “Политици”, овладени служби и медии отново се опитват да правят нас българите на глупаци, пише Гешев.

Аферата „Костинброд-2“ очевидно е подготвяна и медийно подгрявана от седмици. Сюжетът е леко различен, но дори участниците и целите са си същите.

Върнете се назад и ще видите почти същите актьори.

Изплашени от данните на социолозите, провалените ни политици искат да отменят изборите, а ако не успеят – да демобилизират избирателите до такава степен, че твърдите партийни ядра, купените и контролирани гласове отново да решат вота.

Този път обаче се надявам, че няма да им се получи. Защото копаем дъното.

Сега е моментът да покажем, че в България вече има активни граждани, които разбират риска за България и бъдещето на децата ни от подобни действия и са готови да се противопоставят на политическата мафия.

Точно затова трябва да гласуваме масово и с хартиена бюлетина.

Да разпарчетосаме сглобката на провалената партийна система и да не им позволим да направят готвеното отдавна ново правителство в рамките на същия провален парламент.

Защото те не искат избори, а бетониране на политическия крадлив и примитивен отпадък.

Нови избори веднага!, призовава Гешев

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts