| | | | |

Безсрамни лъжци: Слави с първи думи за кметския вот!

Лидерът на “Има такъв народ” (ИТН) Слави Трифонов излезе с коментар в социалните мрежи, където анализира резултатите от местния вот. По думите му постиженията на партията му са логично добри и ще стават по-добри.

Слави отново подчерта, че не подкрепя настоящото ръководство на “Продължаваме промяната” (ПП).

Той потвърди думите от преди дни на лидера на БСП Корнелия Нинова, че за балотажа ще подкрепи кандидатурата на Ваня Григорова.

“Противно на очакванията на някои политически партии, резултатите на Има такъв народ от местните избори са логично добри. И логично ще стават още по-добри.

Използвам случая да благодаря на всички гласували, на всички гласували за Има такъв народ и на всички участници от структурите на Има такъв народ.

Благодаря ви за вашата гражданска позиция, за вашата смелост, достойнство и отговорност. Благодаря ви, за мен е чест!

Това, което ни очаква, е поредица от битки за установяване на нормален и достоен живот в нашата прекрасна родина. И ние ще ги проведем, защото това може да е път изпълнен с трудности, но целта оправдава средствата.

Следва балотаж в неделя.

Уважаеми съграждани, които сте гласували за Има такъв народ, вярвам и съм убеден, че вие имате достатъчно самосъзнание и чувство за отговорност, за да знаете за кого да гласувате. Това е ваше гражданско право.

Мога да ви кажа какво мисля аз.

Не подкрепям и никога няма да подкрепям сегашното ръководство на Продължаваме промяната.

И ще ви кажа защо. Защото са безсрамни лъжци. Защото се мислят за повече от останалите.

Мислят се за специални и богоизбрани. Мислят си, че всичко им е позволено. А всички нас, останалите, ни мислят за втора категория хора.

Те безусловно са се самозабравили. Те неслучайно бяха наречени шарлатани и както казах, когато ги свалих от власт предния път – те за нищо на света не трябва да се докосват до власт!

Така мисля аз.

Конкретно в София моят избор за кмет се казва Ваня Григорова. След като ПП имат голямо представителство в общинския съвет, кметът, за нищо на света, не трябва да е пак от ПП – за да има взаимен контрол.

България това сте вие.

Всеки град, всеки малък град, всяко село, всяко селце – това сте вие.

И аз вярвам, че мъдростта ще победи.

Слави Трифонов”.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts