| | | | |

ШОКИРАЩО: Пипнаха шеф в НОИ от Промяната да уринира пред обекти на МТСП

В редакцията на сайта glasove.com e постъпил сигнал от служители на държавното дружество “ПРО”-ЕАД към НОИ (Профилактика, рехабилитация и отдих) с принципал Министерството на труда и социалната политика.

От сайта пускат техния разказ, като подчертават, че е поместен без редакторска намеса, поради изнесените шокиращи данни, които потвърдиха и други свидетели.

Ето и съдържанието на сигнала:

“В периода 2009-2022 г. директор в ПРО ЕАД е Атанас Димитров, който управлява 17 обекта – балнеохотели по програмата на НОИ.

Атанас Димитров, директор на “Профилактика, рехабилитация и отдих” в НОИ бе уволнен от служебното правителство и върнат на поста си след лична намеса на Асен Василев.

В края на 2022 г. същият е отстранен от социалния министър в служебния кабинет и въпросните 17 дружества излизат на печалба, което лесно би могло да се проследи по документи.

В началото на октомври финансовият министър Асен Василев си присвоява правото на направи рокади в ПРО и връща освободения Димитров.

Очевидно обхванат от реваншизъм, Атанас Димитров обикаля някои от 17-те обекта, които преди е управлявал.

В парка на Старозагорски минерални бани – на входа на хотела и пред погледите на колеги и неколцина случайни минувачи, той уринира публично с думите:

“Да ви пикая на предишното управление”. Същата сцена е била повторена и в хотелите в Банкя, Стрелча и др.

Не заставаме с имената си, поради страх от тормоз и уволнения, но апелираме чрез вас, журналистите, да бъдат изискани записи на тези действия и те да бъдат санкционирани.

Недопустимо е подобно поведение от висш държавен служител.”

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts