| | | | |

Потресаващи разкрития за заплашваните деца на министър Йоловски, говори Слави Трифонов

Едно от децата на заплашвания от Кирил Петков министър на електронното управление Александър Йоловски ходи на училище с охрана. Нещо повече – служителите на жандармерията го придружават в час.

Това разкритие направи лидерът на “Има такъв народ” Слави Трифонов.

снимка: Кадър

От няколко дни Йоловски и семейството му се охраняват от Главната дирекция “Жандармерия, специални операции и борба с тероризма”.

Самият министър поиска закрила, след като бе разпитан в прокуратурата за получени заплахи, свързани с работата му.

Преди седмица на председателски съвет в Народното събрание Александър Йоловски сподели пред лидерите на парламентарните партии, че Кирил Петков и Божидар Божанов са му упражнявали натиск да насочи 640 млн. лв. към фирми на “Промяната” и “Демократична България”.

Семейството на Йоловски в момента е под охрана. На него, на жена му, на децата.

Трябва да ви кажа, че има двама души, които ходят с малкото му дете, момченце, на училище. И които влизат заедно с него в час”, разкри Слави Трифонов по време на традиционната си сбирка със своите депутати.

“Това е някакъв абсурд. И при положение, че това е така, къде спят медиите, за да не разкрият тази цялата история каква е, защо е…

И техния министър, който е заплашван от собствения му политически лидер. Къде е тази история, защо я няма в медиите?

Защо Виктор Николаев, например, с тази, която седи до него, не разпитват, не ходят да питат Кирил Петков какво става”, ядоса се Слави.

След разкритието на министър Йоловски за натиска, оказван му от лидера на ПП и Божидар Божанов, от ИТН са подали сигнали до Прокуратурата и до КПКОНПИ.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts