| | | | |

Бойко Борисов подмина машината и разкри каква е схемата за манипулиране на вота ВИДЕО

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов гласува на балотажа за кмет на София. Преди да влезе в секцията той почука вежливо на вратата. Той подмина машината и гласува с хартиена бюлетина.

„Аз направих своя избор миналата седмица. Бях дал дума. Призовавам нашите избиратели да гласуват по райони, за да не стане хаос.

Повече от нетипично лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов гласува в 17 часа на балотажа на кметските избори, вместо както винаги – рано сутринта.

Явно е и посланието на екс премиера, който също в последния момент даде с половин уста рамо на Васил Терзиев в битката за София.

Генералът видимо беше в лошо настроение, може би заради тежкия избор кого да подкрепи, или защото изпуска играещия се в момента мач между Григор Димитров и Новак Джокович.

С хартия си е най-сигурно

Борисов беше официално издокаран в костюм и светлосиня вратовръзка в цветовете на ГЕРБ. Разбира се, изборът му падна върху хартиената бюлетина.

“Има ли здрава машина или не останаха?”, пошегува се със СИК още на влизане Борисов.

Гледам, че машините се чупят главно в София и Варна. Ако има дублиране, и притежаваш двата кода може да се манипулира вота. Това е схемата

Аз моето обещание съм си го изпълнил. Такава безпринципна работа – коалициите, в които влизат ПП-ДБ в страната…

Да си видят с кого играят, да не кажат после, че Радев е лош. Изрично ги предупреждавам като знам какво правят в момента. Пожелавам на всички успех, каза Борисов.

Много ми е чудно тези, които говорят за избирателната активност – какво очакват като вдигнаха преди 3 г. юмруците, продължи Борисов.

Призовах да се гласува за ПП-ДБ, защото сме в коалиция. Ще видим кой кого и как е подкрепял и ще ви кажа как функционира тази сглобка в страната, допълни той.

В момента има само омраза между партиите, каква избирателна активност искате. В парламента вече няма да им мине номера и ние да ги подкрепяме техните решения.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts