| | |

Шизофрения: Играеш с ПП-ДБ на изборите срещу ГЕРБ, внасяш вот на недоверие срещу правителството на ПП-ДБ и след това търсиш подкрепа от ГЕРБ

Изборите приключиха. Следващата тема, която идва на дневен ред, е оставката на правителството. В сряда внасяме вот на недоверие заради политиката на ППДБ-ДПС-ГЕРБ в областта на отбраната.

Това обяви преди минути на своята фейсбук страница лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов.

“Тъй като снощи видях колко разочарован беше лидерът на ГЕРБ от изборните резултати, очаквам от него закономерно да подкрепи нашия вот.

Давам му прекрасен повод да накаже своите коалиционни партньори от ППДБ. Оставката на вредното правителство на Денков е абсолютно наложителна”, пише още Костадинов.

Подписите за процедурата бяха събрани още преди местния вот по инициатива на БСП, но по настояване на “Възраждане” внасянето им се отложи след изборите.

От “Има такъв народ” също подкрепиха идеята.

Парадоксът е, че на балотажите ПП-ДБ, “Възраждане” и БСП се обединиха срещу ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира резултатите на партията си като саботаж от страна на “Продължаваме промяната – Демократична България” в съюз с “Възраждане”.

„Партиите, които подкрепят Русия и Путин – на първо място ПП, на второ – „Възраждане”. На миналите избори преди една седмица ГЕРБ беше навсякъде пръв. Сега се обединиха ПП и „Възраждане”, заедно с БСП – има нова коалиция, нова „сглобка” и играха срещу нас”, заяви той.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts