| | | | |

Пичове от ППДБ, вятър ви вее на бял кон! За пореден път проиграхте по най-циничен и некадърен начин обществената енергия

Изборите преминаха. Сега мога спокойно да си кажа мнението без да ме обвиняват в “приятелски огън”, изчаках коректно до края на изборния ден – пичове от ПП-ДБ, общо взето вятър ви вее на бял кон.

Това коментира във “Фейсбук” Аспарух Илиев.

снимка: Архив

Подборът ви на кандидати беше отчайващ и ако по същия начин не се допитвате до базата си, а решавате всичко зад врати и кабинети, няма да ви бъде още много.

Страхувам се, че вече не ви и пука. Чакам най-накрая да излезе статистика за общинските съветници по партии общо в цялата страна, но е почти сигурно, че има масивен срив в подкрепата.

Не се чудете на Борисов, че започва отново да си прави устата да разваля сглобката – и аз на негово място бих при такава намалена подкрепа.

Съжалявам, но за пореден път се проиграва по най-циничен и некадърен начин обществената енергия и воля за промени.

И последно – поздравления за кмета Терзиев, беше по-стойностният кандидат.

Той, обаче, има толкова малко общо с ПП-ДБ, че човек започва да си задава въпроса дали е достатъчно да си малко по-платежоспособен кандидат, който да поеме разходите за кампанията си, за да получиш благословията на ПП-ДБ.

И не ми обяснявайте, че не е така, защото знам доста добре какво стана в “кухнята”.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts