| | | |

Тошко: Намираме се в “черна дупка”. Няма един министър със здрав разум. Алчни, нагли…

Остри реакции от страна на опозицията след провала на гласуването на вота на недоверие срещу кабинета “Денков” поради липсата на кворум в пленарна зала, след като ГЕРБ и ДПС напуснаха залата и отказаха да подкрепят правителството поради отказа на ПП/ДБ да отстъпят от дерогацията за внос на руски нефт.

Народното събрание доказа теорията на Айнщайн за “черните дупки”. Вътре в пленарна зала е такава дупка

Така иронично коментира в кулоарите на парламента Тошко Йорданов.

Повод за думите му стана несъбраният кворум за гласуването на вота на недоверие, а от обявена 10-минутна почивка, тя се превърна поне в 4 пъти по-дълга.

“Една минута вътре се равнява на 30-40 отвън. Времето се изкривява в тази дупка и мисля, че трябва да отдадем дължимото на Айнщайн, който още миналия век предсказа това”, допълни Йорданов.

Посочи и, че утре ще има повторен опит за прегласуване, “но всъщност за вас ще е утре, за нас ще е днес, в тази зала”, продължи с иронията той.

Категоричен бе обаче, че вътре няма един министър със здрав разум. Били алчни, нагли същества, а думата достойнство не я знаели.

“Вътре е пълно с наглеци, които твърдят, че са правителство. Няма един министър със здрав разум. Алчни, нагли…”, остър бе народният представител.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts