| | | |

ИЗВЪНРЕДНО! Борислав Михайлов подаде оставка, ето какво каза ВИДЕО

Президентът на БФС Борислав Михайлов подаде оставка!

Tой изтъкна, че е горд от постигнатото като ръководител на родния футбол, изреждайки какво е направила централата в последните години.

“Изключително горд съм от постигнатото. Работих в ненормални условия. Това са факти и никой не може да ги оспорва. Имате оставката ми!“, каза Михайлов на брифинга в централата на БФС.

“Имате я и благодарение на вас. Нито един клуб не ми иска оставката”

“Искам да ви успокоя, че подадох оставка. Откакто се завърнах във футбола, всички бяха подложени на нечуван натиск, клевети и агресия. Въпреки това, изпълнихме голяма част от целите, които бяхме приели на последния Конгрес.

Националният отбор не се представи на ниво, както всички искахме. Когато е топка, няма как да имаме гаранции за успех. Всичко от нашия футболен съюз е изпълнение. Ние сме изцяло дигитализирани”, стартира бившият вратар пред журналистите в Бояна.

„Именно заради всички усилия, които полагаме за по-високо ниво работим така.

От завръщането ми насам от 2 години са въведени в ескплоатация 19 терена и откриваме още 3 до края на годината. Организационната структура на БФС беше направена от млади хора. Всички проблеми щяха да се решат, ако не бяхме удушник за родното общество.

Благодаря за работата в името на футбола, макар и в ненормални условия. Няма да отговарям на въпроси, имаме оставката ми, която е благодарение и на вас.

Нито 1 клуб не ми е искал оставката, а мен те ме избират. Когато говорихме събранието, че те ме избират не футболните хора, а делегатите.

Футболът е за феновете, но футболните делегати са тези, които работят ежедневно и те избират президентът на БФС. Аз пожелавам да не се намесвате на следващия президент на БФС.

Радвам се, че ме държахте във форма“, каза Михайлов.

Очаквайте подробности!

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: startphoto.bg

Similar Posts