| | | |

Шокиращо ВИДЕО: Побеснял мъж нахлу в Енергото: Не ме интересува – полиция, молиция… Ако искаш и кмета извикай

Мъж от село Калипетрово нахлу в офиса на Енергото в Силистра, за да си направи сандвичи за него и семейството си. Причината е, че в селото нямало ток повече от 24 часа.

Той влетял в електроразпределителното дружество с хляб, дъски за рязане, нож, хранителни продукти и малка скаричка.

Мъжът е посрещнат от двама охранители, които го допускат да влезе в офиса, но един от тях отбелязва, че снимането е забранено. Снимащият обаче не се трогва от думите на охраната и не прекратява живото излъчване.

Охраната направила опит да спре мъжа, но той твърдо заявил, че няма да си тръгне, докато не направи закуска.

“Искам да направя сандвичи. 24 часа не съм ял. И децата ми стоят гладни вкъщи”, крещи мъжът и настоява да му се донесе разклонител, за да включи скаричката.

След като не получава такъв, той изключва машината за теглене за билети за ред и я включва там. Мъжът дори кани кмета на селото да закусват заедно.

Не ме интересува – полиция, молиция, к’вото искаш викай. Ако искаш извикай и кмета”, допълва още мъжът, като през това време изважда от чантата и парти грил.

През това време мъжът, който заснема абсурдната ситуация, влиза в конфронтация с охранителите. Той ги призовава да напуснат работното си място и “да не се занимават с глупости”.

“Не ме записвай, ще те осъдя”, казва един от охранителите.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts