| | | | |

Снегът падна, а дружинката на Бонитата и понитата изчезна. Това, което липсва са тъпанарските публикации на Мис Бони и на цялата негова Хей-Дружинка „Детелинка“

Снегът падна, а дружинката на Бонитата и понитата изчезна. Това, което липсва в момента на това снежно бедствие в града, са тъпанарските публикации на Мис Бони и на цялата негова Хей-Дружинка „Детелинка“ от „Спаси София.

Тях ги няма, след като години наред ни заливаха с техните глупотевини по темите как ще ловят снежинките във въздуха.

снимка: Фейсбук

Това каза евродепутатът Ангел Джамбазки във видео в една от социалните мрежи по повод падналия сняг и неспособността на управляващите да се справят с „бедствието“.

„Повече от 700 населени места продължават да бъдат без ток. Центърът на София е заринат, изпочупени клони, блокирани автомобили, размазани автомобили“, казва Джамбазки и пояснява:

„Това, което направиха е да се курдисат във властовите позиции. Това, което успяха да направят в края на краищата е да се крият и да обясняват в социалните мрежи, че са назначили свои хора в Инспектората и други такива населени места“.

Според Джамбазки това е и резултат от „Зелената сделка“.

„Така ще бъде животът, когато победи културният марксизъм, когато победи левичарството на Запад. Когато се махнат атомната ни централа и въглищните такива.

Когато всички се греят и светят с модерни източници, така ще бъде. Няма да има ток, няма да има кой да чисти снега. И хората ще полудяват така, както видяхме на записа от силистренското село.

Нормално е хората да са ядосани, нормално е да са вбесени. Факт е, че управлението на държавата в лицето на ПП и ДБ е абсолютна и пълна катастрофа.

И това се вижда в бита на хората. И на това нещо трябва да бъде сложен край“, казва в заключение евродепутатът.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts