| | | |

Ваня Григорова атакува: Манол Пейков пееше в чест на Альоша, сега иска да го бута. Христо Иванов…

“Новата цел на американските прислужници бил пловдивският Альоша. Същият в чиято прослава техният Манол Пейков пак от Пловдив, наследник на видни членове на БКП, пееше “День победы”.

За неграмотните жълтопаветници – Денят на победата е денят на победа над нацизма, в чест на тази победа и милионите дадени жертви са и всички паметници на Червената армия по всички земни кълбета.

Да, депутатът от ДБ Манол Пейков пее в чест на Альоша. Пеенето обаче е довреме, когато ти заповядат – буташ. Даже незаконно”.

Това написа общинският съветник от БСП Ваня Григорова, която бе и неуспял кандидат за кмет на София, в профила си във Фейсбук. И продължи:

“Веднага се сещам за друг виден ДБ-ец – Христо Иванов, който остроумничеше, че опозицията пали свещи в руската църква правителството да не падне.

Именно руската църква посещавала майка му – Мария Бойкикева, знам аз.

Г-жа Бойкикева е изключително свестен, разумен и интелигентен човек, член на БСП впрочем. Преди години, редом с други интелектуалци, подписва отворено писмо до Хилари Клинтън, в което се изразяват опасения, че отношенията между САЩ и България „се развиват на неравноправна основа и често приемат формата на открит диктат от страна на Съединените щати”.

Как ли е, когато собственият ти син е проводник на този диктат?

Тези примери могат да се продължат с безброй други, всички те от ръководството на ДБ – борците с паметници. Некадърните да изградят каквото и да е.

Тези БКП родители, които са с акъла си и имат наистина здрави морални и родолюбиви устои, не ги разбирам.

Бориш се цял живот с нещо, което намираш за вредно, градиш алтернативно, според теб – социално и солидарно общество, а допускаш детето ти да се превърне в прислуга и рушител на това, което ти си изграждал.

Впрочем някои не са изграждали, нагаждали са се към системата.

И преди, и сега са били и ще бъдат момчета за мокри поръчки. А на тях винаги има кой да им подхвърли шепа жълти стотинки. И коктейл в поредното водещо посолство”.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts