| | | |

СКАНДАЛЪТ не спира: Руди Василев се уплаши: Лена го заплашила с агресивен SMS, намеси убийството на Алексей Петров ВИДЕО

Радостин Василев, който днес е в епицентъра на махленските разправии в парламента, се оплака от Лена Бориславова, която му пуснала обиден и заплашителен есемес.

“Искам да ви покажа какво съобщение получих от Лена Бориславова току-що. Тя явно си мисли, че може да пише на мен като на Борисов и Деси Атанасова”, каза Василев от трибуната. И изчете от телефона си:

снимка: Кадър

“Тъкмо да си помисля, че не можеш да паднеш по-ниско и хоп, намираш нови дъна. Нищо, ще почакам, ще си изчезнал”.

“Как може да ме заплашва някаква жена със съобщение? Сега ще подам сигнал срещу нея в прокуратурата. За много по-малко нещо аз съм подсъдим в момента без да заплашвам никого. Как точно ще изчезна аз?”, продължи той и попита дали ще изчезне като Алексей Петров.

“Една жена може да заплаши само друга жена и е много странно, че той се чувства заплашен”, отговори му Искрен Митев от ПП.

Всъщност есемесът на Лена е дошъл заради издънка на Василев, който дори получи забележка, след като нарече Мирослав Иванов “рогоносец” от трибуната.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts