| | | |

Тотален РАЗПАД! Всички членове от тази община напускат разочаровани “Продължаваме промяната”: Тази партия потъна!

“Уважаеми приятели и симпатизанти на политическа партия “Продължаваме промяната” (ПП) заявявам, че взехме единодушно решение: Всички членове в община Ардино напускаме редиците на партията

Товаобяви член №1 на ПП в община Ардино Исмет Осман.

Той и екипът му са разочаровани от странните виждания на началниците им за промяна и демокрация, и така също и заради “задкулисните игри преди и след изборите“ и провалът в област Кърджали, съобщава 24rodopi.com.

“Да бъдеш управляваща партия и да нямаш дори един общински съветник в цялата област, това все пак е провал. Има двама съветници от коалицията в община Кърджали, но и те са от ДСБ. Нито един от ПП, значи нещо куца.

Не получихме никаква подкрепа, даже предизборните материали си платих от джоба си (плакати, календари, снимки) в размер на приблизително около три хиляди лева“, посочва Исмет Осман, който беше кандидат за кмет на село Бял извор и кандидат за общински съветник в Ардино.

И още от активиста на “Промяната“:

“Една областна структура, която работеше за чужди интереси, но не и за интересите на партията. Аз съм този, който положи основите на тази партия в община Ардино и първият член, но бях разочарован от игрите и задкулисието…

В момента още не е приключило и разследването за фалшифицираните подписи на 23 души членове на секционни комисии…

Борих се по честен и достоен начин, но постоянно ме спъваха от всякъде… От свидетелство за съдимост до документи за задължения в общината и НАП – все за наша сметка.

И снимките даже си платихме сами. До Кърджали и обратно няколко пъти все за собствена сметка…

Прежалих доста сили и средства в името на “Промяната“, но тя така или иначе не идваше и не…

Просто тази партия за няколко месеца потъна и още ще потъне с тази си областна структура. Трябва промяна, но изглежда е вече доста късно“.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts