| | |

Бойна ситуация: Терзиев с извънредно изказване след поредния му гаф, драмата се задълбочава

Столичният кмет Васил Терзиев направи извънредно изказване в сградата на Столичната община по повод драмите, разиграли се по-рано днес в Столичния общински съвет (СОС), където трябваше да се обсъжда бюджетът на София за 2024 година.

Общинските съветница от ГЕРБ дадоха извънреден брифинг, на който разкриха, че Терзиев еднолично е забранил обсъжданията да се излъчват и записват, а редом с това „като сърдита госпожица се е фръцнал и си е тръгнал още в началото на срещата“.

„Казахме – моля ви не записвайте, не го пускайте онлайн. На публичното обсъждане всичко ще бъде показано на хората“ – с тези думи Терзиев започна да се оправдава за случилото се.

„Използва се всяка една възможност за заяждане, за това да не се спазват правила.

Няма защо да се изненадват колегите защо напуснах. Молбата ми беше много ясна, а те не се съобразиха“, оправда се новият кмет на София и допълни:

„Когато говорим за права и уважение то това трябва да е двустранно“

„Надявам се, че започнем да работим заедно за доброто на софиянци. Апелът ми е да има конструктивизъм, а не постоянно заяждане и да се намираме в някаква бойна ситуация.

Ще има време да си разиграваме политическия цирк, когато камерите в СОС ще бъдат включени по време на заседанията“, каза Терзиев в краткото си обръщение.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

сника: Кадър

Similar Posts