| | | |

Депутатът с единствената ризка: Между двете кандидатури на ПП-ДБ и на ГЕРБ-СДС има огромна разлика.Не подкрепих…

Депутатът от ПП-ДБ Никола Минчев е с най-висок рейтинг от всички кандидатури за евроизборите. Това е причината той да не е спряган вече за председател на парламента след ротацията, а за водач на евролистата.

Това заяви депутатът от „Продължаваме Промяната-Демократична България” Константин Бачийски пред “Нова нюз”.

Резултати от социологическо проучване за вътрешнопартийна употреба показват, че Минчев е с най-висок рейтинг сред част от колегите си от коалицията (24%).

„Не подкрепих Десислава Атанасова за конституционен съдия. Не участвах в гласуването. Между двете кандидатури на ПП-ДБ и на ГЕРБ-СДС има огромна разлика.

Г-н Белалезлков е с над 40 години юридически опит. Той е стигнал до съдия във ВКС. Госпожа Атанасова има само 4 г. юридически стаж, който се допълва от стажа ѝ в парламента”, каза Бачийски.

Относно становището на Борислав Белазелков, че бракът е тайнство и не може да се допуска еднополова връзка в религиозните отношения, той повтори думите на съдията, че

нито една религия не признава еднополовите бракове. „Човекът ясно разграничава религиозните от гражданските норми”, обясни Бачийски.

Бачийски определи като „буря в чаша вода” проверката на имотна сделка на столичната ул. „Чаталджа”, засягаща депутата Даниел Лорер и финансовия министър Асен Василев.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts