| | | | |

Как спряхме поредния опит на ГЕРБ да съсипят KLETA MAJKA SOFIQ: Проследихме снеговалежа и стигнахме до НДК, централата на ГЕРБ, а там….

Тази сутрин с колегите от Спаси София запалихме тротинетките и на път към Савини инспектирахме нашият град.

На Шишман минахме през една джендър неутрална пекарна за безглутенови бисквити с агар агар, стевия и гуава.

Щастливи хора с небинарен джендър ни посрещнаха, пеейки песни на Стоян Михалев. Почерпиха ни със слайс кетохляб, щедро намазан с чътни от биопипер и домати конкасе.

Нашият активист Рамон-Сюлейман Сладунов Коджатопратлиев – Джоунс погледна през прозореца на пекарната и установи, че снегът в столицата странно идва откъм НДК.

Всички веднага яхнахме тротинетките и минахме по Шишман, след това по Графа, завихме по Раковска и проследявайки снеговалежа стигнахме до централата на ГЕРБ.

На покрива на сградата Георги Георгиев седеше, нагъваше вредни сандвичи с мас и свинско и с машини за сняг се опитваше да дискредитира новото управление на столицата.

Тогава Гергин извади прашка и уцели Георгиев със семка от черимоя.

От ГЕРБ обаче не се дадоха лесно. Антон Хекимян изскочи и взе да пее арменски приспивни песни с цел да обърка ментално нашите активисти.

Ние обаче бяхме подготвени за това. Пуснахме тежката артилерия – Радост от Велоеволюция взе да замеря централата със стари велосипедни джанти, крещейки “ДА У̀МРЕТЕ ОТ ПОДАГРА СИЧКИ ДА У̀МРЕТЕ!!!”.

Така набързо спряхме поредния опит на ГЕРБ да съсипят KLETA MAJKA SOFIQ.

от фейсбук профила на Венци Мицов

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts