| | | |

Резил! Бившата консултантка на “Мултигруп” разположи мощния си багажник в удобното кресло на БНТ, за да поръси с обилни порции “отрова”…

Бившата консултантка на “Мултигруп” – Татяна Дончева разположи мощния си багажник в удобното кресло на БНТ, за да поръси с обилни порции “отрова” целия политически спектър, от който отдавна вече не е част.

В характерния си пазарено-клюкарски стил Дончева надрънка куп конспиративни теории, на които биха завидели и най-големите фантасти.

От самолет личи, че хлевоустата госпожица, закачана от Румен Петков за “тишината в спалнята й“, тъгува за времето, в което пребиваваше в Народното събрание и се возеше на държавен мерцедес за сметка на бедните български данъкоплатци.

Вероятно това е и причината за злъчта, която излива по адрес на бившия премиер Борисов, когото иначе щедро целуваше и за лакърдиите, които реди за новия конституционен съдия Десислава Атанасова.

снимка: Архив

Провинциалната кака обаче не казва и дума за участието на главатаря на мафиотската приватизация Иван Костов и приятелите му от кръга “Олимп” в присвояване на предприятия за стотици милиони левове.

снимка: Архив

Дамата с багажника угодно пропуска и вторичния грабеж на активите на КТБ, от които толкова щедро се възползва Цветан Василев.

Българските избиратели отдавна са разбрали колко струват глупостите на Дончева и неслучайно доверието към нея по време на вотове е в рамките на статистическата грешка.

На този фон буди истинско недоумение обстоятелството защо Дончева е толкова предпочитан събеседник за рейтинговите телевизии.

Може би защото и те са жадни да предложат зрелища на изнемогващите финансово българи, но с какво последните са заслужили да им предлагат гости, които да ги стряскат в почивните дни.

Добре е в нюзрумите да помислят по тези въпроси, преди зрителите им да са натиснали червеното копче на дистанционното, пише Блиц

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Блиц

Similar Posts